Дуб – це листяне дерево з сімейства букових, що росте більшою мірою в північній частині планети і середній смузі.

Зростає він головним чином в європейській частині РФ, на Кавказі і в Криму. Деревна порода літнього дуба відрізняється особливою міцністю, прекрасною текстурою і стійка до посух і морозів. Від інших порід дерев дуб відрізняється розмірами, товщиною і висотою стовбура. Дерево це міцне, щільне, а тому його деревина володіє великою вагою в порівнянні з іншими.

Дошки, зроблені з дуба найміцніші, щільні і надійні, крім цього вони зносостійкі і здатні витримувати дуже великі навантаження – рівним за цими якостями їм немає.

Дубовий матеріал вологостійкий, на відміну від інших він просочений природним таніном. (Танін – це субстанція захищає деревину від тління і шкідливого впливу мікробів).

Як купити дуб кругляк в Івано-Франківську або будь-який інший області

Продаж в ліс дуже перспективна з точки зору економіки країни, яка вимагає комплексного підходу до вирішення слабо вирішуваних проблем. На даний момент, ліси займають майже 20% території нашої держави. За запасами дерев, ми займаємо приблизно шосте місце в Європі.

Дуб кругляк можна купити не тільки у великих містах, але і в такому невеликому містечку, як Житомир. Найпростіше здійснювати покупки на електронному майданчику. Можна зайти на сайт і приступити до вибору товару. Компанія співпрацює з бізнесом, промисловістю, урядом і лісовим господарством.

Тільки за 2019 рік, було реалізовано тисячі замовлень. Загальна сума доходу склала понад 15 млрд грн до держбюджету, з яких 3 млрд грн пішли на податки.

Раніше дуб круглий в Житомирі та в інших місцях продавався без торгів — сторони просто підписували договір, часто містить неправдиву інформацію. Часто покупці отримували неякісні матеріали.

Аукціони Прозорро.Продажі допоможуть вам знайти ексклюзивні варіанти дуба.

Купівля-продаж кругляка дуба в Івано-Франківську на електронних аукціонах на майданчику ТБ УЕБ

Наш сервіс пропонує придбати великі розміри товару – не менше 150 кубів. Тому, щоб не упустити можливість, реєструйтеся на сайті та заповнюйте анкету.

Щоб отримати більше інформації про торги, пройдіть за посиланням: https://www.ueex.com.ua/presscenter/news/kupivlya-prodazh-kruglyaka-duba-v-ivano-frankivsku-na-elektronni/.