Компанія Prozorro, офіційний повірений на Українській універсальній біржі, пропонує своїм потенційним клієнтам придбати низку об’єктів, пов’язаних із видом нерухомості. Майно на веб-сайті компанії різниться як за ціною, так і за окремими співвідношеннями, що включають місце розташування об’єкта на території України.

Той, хто раніше був зареєстрований на сервері, може придбати нерухомість у Prozorro – користувач, який своєчасно подав заявку на участь у спеціалізованому аукціоні з продажу нерухомості на сервері.

Як проводяться аукціони?

Безпосередньо на електронному аукціоні, проведеному Prozorro, будь-який користувач може придбати майно у банків, нерухомість банків-банкрутів, приватну нерухомість у власників та компаній.

Більше того, Prozorro пропонує своїм клієнтам купувати та реєструвати у приватній власності об’єкти нерухомості, які раніше були офіційно зареєстровані на ім’я держави та знаходились у її повній власності. Також є можливість купити заарештовану нерухомість https://sale.uub.com.ua/ru/filter/arrested-property на сайті УУБ,

Кожному клієнту пропонується нерухомість комерційного типу, включаючи різні офіси компаній, бізнес-будівлі та багато іншого. Згодом, після реєстрації майна, придбаного на аукціоні, замовник компанії може використовувати його у власних цілях з ймовірністю придбання фізичних доходів.

В аукціонах можуть брати участь усі користувачі офіційного порталу, які раніше були зареєстровані. Дії користувачів в рамках участі в аукціоні суворо регламентовані з метою виключення порушень встановлених правил та норм щодо участі в електронних аукціонах. Якщо учасник порушить встановлені правила, на нього будуть застосовані відповідні санкції.

У будь-якому випадку, компанія Prozorro на своєму офіційному порталі пропонує своїм клієнтам право і виграшне нерухоме майно за зниженими цінами без додаткових комісій з боку компанії. Варто зазначити, що дія компанії визнана законною та повністю регулюється чинним українським законодавством. Отже, будь-який клієнт компанії не може турбуватися про безпеку своєї роботи, а головне, він може бути впевнений у якості послуг та об’єктів нерухомості, що надаються.